Noen ganger er det ikke så mye som skal til for at du skal få en god samvittighet i hverdagen. Du kan gjøre som meg for eksempel og ta deg noen turer til jobben med sykkel! Gratis trening, og en artig utfordring i hverdagen 🙂

970010_10154018159615392_2974836495222481877_n

Herlig med sol kl. 07 gir enda mer motivasjon!

Som regel er det bare det og sette seg på sykkelen som er det vanskelige, men når det er gjort, er det bare å kjøre på eller sykle på som det er i dette tilfellet.

Men du er kanskje heldigere med distansen til jobb enn det jeg er? Hagan til Lysaker er nemlig et lite stykke (ikke for dissa proffsyklistene men…) – 24 km en vei. Til jobb går det ganske radig for i følge GPS-en er det kun negative høydemeter. Nedoverbakke, johoo!! Men dog blir det derfor kun positive høydemeter hjem, hehe.

2014-04-23 17.20.48

Nødvendig #selfie er viktig etter man er ferdig 🙂

En annen ting er tiden det faktisk tar i sammenligning til det vanlige transportmiddelet jeg bruker til jobb. Jeg bruker nemlig like lang tid med sykkel (50 min), som jeg gjør med kollektiv (buss) hver dag – begge veier! Dette på grunn av at jeg har busskifte til jobb, og hjem bruker den lengre tid pga. kø. Det skal sies at jeg tråkker på litt og elsker å få litt fart på sykkelen, så mulig jeg er bittelitt raskere enn vanlige folk. Sykkelen jeg bruker er en helt gjennomsnittslig sykkel som jeg betalte 5500 kr for. Det er en terrengsykkel med mindre spor i dekkene for lettere rulling på asfalt, så ingen racer-sykkel!

Til slutt vil jeg avrunde med å si at det å tenke på at jeg på 2 dager har syklet nesten 100 km er litt kult, for det er omtrent den samme distansen til høgskolen jeg studerte på i Gjøvik. Så med samme tempo, skulle jeg i teorien brukt 4.5 time, men lite sannsynlig med samme strekke i ett sett + høydeforskjell ++ 🙂

Screenshot 2014-04-23 23.20.55

Illustrasjon av hvor langt 100km er fra meg

Så push deg selv og KOM IGJEN!